Litt om Sjøveganhytta

Sjøveganhytta – Nordlandshytta – Sundstrømhytta. Kjært barn har mange navn. Starten på produksjon av Sjøveganhytta skjedde i 1963 i bedriften Sjøvegan snekkerifabrikk. Da gründeren Egil Sundstrøm så muligheten til å produsere hytter for den barske nordnorske naturen, ble det starten på et industrieventyr i Salangen.Det er bygd Sjøveganhytter rundt om i hele Norge. Det er også levert hytter på Svalbard, og bolighus både i Norge og Tyskland. Siden 1963 har det vært levert flere tusen hytter. I 2006 ble vi Sjøveganhytta AS, og vår historie tilsvarer en høy kompetanse og erfaring av produksjon av tømmerhytter.

 
Våre modeller og leveranse kan tilpasses etter dine ønsker og behov. For deg som ønsker et hytte liv med vinterkvelder langt til fjells uten vei og strøm til solfylte sommer dager i skjærgården langs kysten levere vi våre hytter. Både som byggesett og som nøkkelferdige hytter.

Selv vår lange erfaring er det våre erfarne snekkere og tømrere som er garantien for at din drømme hytte blir en realitet.

Hos oss skjer all produksjon innendørs under tørre og sikre forhold i vår produksjonshall, med en naturlig frisk dunst av furu. På vår fabrikk lafter våre håndverkere med kjærlighet til faget hytta som senere på byggeplass settes sammen til din hytte. Foruten tryggheten ved at din hytte blir produsert under tørre og sikre forhold, vil du også få opplevelsen av at hyttas tømmerkasse reises opp på din tomt i løpet av noen få dager og taket deretter!

 
Å bygge en hytta kan ofte virke som en stor og komplisert oppgave. Når du velger en av våre hytter får du ikke bare en hytte, men også en kunnskapsrik samarbeidspartner. Våre prosjektledere og fagfolk hjelper deg i de ulike fasene av byggetiden, og gir gode råd om de valgene som må gjøres underveis. Les mer om byggeprosessen i menyen under teknisk.

 
Husk at ingen byggeprosjekt er like, men hos oss kan du være trygg på at kvaliteten og komforten alltid er den samme. Ditt engasjement og den drømmen du kommer til oss med for ditt hytteprosjekt tas bestandig på alvor. Vårt team har et felles mål, en hytte med en fornøyd kunde. Det er en lovnad om 100% fornøyd kunde dette krever et godt samarbeid, en ryddig prosess og et feilfritt produkt levert- Først da blir hyttedrømmen til virkelighet. Fra første møte og til siste spiker er satt er vi bestandig side om side med deg gjennom hele byggeprosessen og videre. Vi ønsker deg velkommen til Sjøveganhytta, et sted for deg og dine og den mest verdifulle tiden!